SIMONE LIFE & MANAGEMENT COACHING

Soms zit je even niet lekker in je vel. Het gaat op je werk niet lekker en dat heeft ook z’n invloed op je privéleven. Om dan weer op het juiste spoor te komen kan een coach je helpen. Samen onderzoeken waarom het stroef loopt, hoe je het graag wenst en op welke manier je een verandering kunnen realiseren. Ik help je hier als Life & Management coach graag bij! Door doelgericht te coachen met praktische tools heb jij na een kort en krachtig coachingstraject zelf weer de regie over je (werkende) leven. Ik sta voor een no-nonsense aanpak waarmee jij snel en resultaatgericht je eigen kracht terugvindt, zodat je weer meer vrijheid ervaart in je werk en leven.

 

Voor wie?

Simone Life & Management Coaching richt zich op werkgevers en werknemers. Ik ben gespecialiseerd in werk gerelateerde problemen die vaak ook iemands privéleven raken. Je neemt nu eenmaal altijd jezelf mee.

  • Moeizame onderlinge communicatie op de werkvloer.

  • Moeizame communicatie tussen manager/leidinggevende en personeel

  • Je wilt als manager/leidinggevende meer overtuigingskracht ontwikkelen

  • Vervelende werksfeer door ergernis en onbegrip in je bedrijf of organisatie.

  • Je werkt al jaren samen en ineens werkt het niet meer. Waarom loopt het vast en hoe kan het anders?

Coachstijl

Ik heb een hele praktische en functionele manier van coachen. Heel down to earth help ik je jouw vraag of probleem helder te krijgen; hoe werkt het bij jou en wat kun je daar nu mee? Samen gaan we op zoek naar een oplossing. Het gaat erom dat je jezelf beter leert kennen en hier direct wat mee kunt. Ik heb mijn opleiding tot intensive coach gevolgd bij het geaccrediteerde opleidingsinstituut Nonons in Amsterdam.

WERKWIJZE

OVER MIJ

 

Ik ben Simone Roording; een echt 'mensenmens'. Ik heb een brede kijk op het leven en de diversiteit van mensen spreekt mij erg aan. Zowel vanuit mijn werkverleden in de zorg, mijn werk als instructeur in de Eerst Hulp en ook privé heb ik gemerkt dat ik makkelijk contact maak met mensen.

Door mijn manier van in contact staan met anderen, mijn interesse, betrokkenheid en mijn vermogen niet te (be-)oordelen, merkte ik dat mensen graag hun dilemma’s of issues bij mij filteren. Tijdens mijn werk als instructeur hoorde ik vanuit verschillende lagen in bedrijven regelmatig ontevredenheid en misverstanden. Zo jammer en niet nodig omdat de betrokkenen vaak gewoon hetzelfde willen; het beste voor het bedrijf en de mensen! Daar wilde ik iets mee doen op het professionele vlak. Dus heb ik de opleiding Coach Intensive gevolgd bij NONONS te Amsterdam. Deze opleiding heeft een NOBCO/EMCC EQA-accreditatie.

Omdat misverstanden en een ontevreden gevoel op het werk ook altijd je privéleven raken, pakken we door middel van Life & Management Coaching beiden aan. Mijn visie is dat als het goed gaat met het bedrijf, het op het zakelijke en persoonlijke vlak ook goed gaat met de werkgever en werknemer.

Ik help je graag op weg naar meer werkplezier!

Simone Life & Management Coaching is aangesloten bij NOBCO en EMCC, dit zijn nationaal en internationaal geaccrediteerde kwaliteitskeurmerken.

Ga naar boven