Over de cursus

In de cursus Eerste hulp aan kinderen, krijgt de cursist handvatten en richtlijnen aangereikt om kundig te kunnen handeling in veel ongevalssituaties bij kinderen, maar ook in acute gezondheidsverstoringen bij een baby’s en kinderen.
De meerwaarde van getrainde hulpverlener is dat hij/zij adequaat kan reageren in de voorgenoemde situaties. Daarbij is een Eerste Hulpverlener uitgebreider getraind op het gebied van eerste hulp aan kinderen, dan een BHV-er.
In de cursus eerste hulp zoals u het kent EHBO, krijgt de cursist heel veel handvatten en richtlijnen aan gedragen om te kunnen handeling in veel ongeval situaties, maar ook in acute gezondheidsverstoringen bij een baby’s en kinderen.
De meerwaarde van getrainde hulpverlener aan kinderen is dat hij/zij adequaat kan reageren in de voorgenoemde situaties.
Daarbij is een EH-er uitgebreider getraind op het gebied van eerste hulp aan kinderen en basy’s, dan een BHV-er, daarnaast draait een Eerste hulpverlener ook meer uren herhaling, waardoor de kennis meer paraat blijft.
Dus deze cursus zal een goede aanvulling zijn op de al aanwezige BHV-ers in uw bedrijf en voldoet aan de nieuwe IKK wet ( 2018). Soms zal er vanuit de 
RI&E blijken dat u verplicht bent medewerkers op te leiden tot eerste hulp verlener.
De cursus zal gegeven zijn volgens de eindtermen van het Oranje kruis.

Aantal deelnemers
Minimaal 8 en maximaal  12 cursisten.

Certificering
Roording BHV- Opleidingen elke twee jaar wordt er het volgen van de gehalings cursussen een diploma verlening aangevraagd bij het Oranje Kruis.
Bij een jaarlijkse herhaling van een dagdeel  houdt  men de kennis en de vaardigheid op peil.

Duur cursus
De cursus bestaat uit een dagdeel,.

Kosten
Neem contact met Roording BHV- Opleidingen op. Dan staan we u graag ter woord, zodat we uw vragen kunnen beantwoorden en voor  uw bedrijf een passende offerte  kunnen maken. Losse inschrijvingen zijn natuurlijk ook mogelijk. Neem daarvoor contact op via ons 
offerte formulier

Cursuslocatie
U kunt in overleg met Roording BHV- Opleidingen kijken wat voor de meeste geschikte locatie is, in- company is natuurlijk ook mogelijk.

Ga naar boven