Over Roording BHV

Roording BHV-opleidingen is een gedegen bureau onder leiding van Simone Roording. Roording BHV is dé specialist op het gebied van ARBO. Hierbij kunt u onder andere denken aan bedrijfshulpverlening,  veilig werken op hoogte, werken met een heftruck. Wij werken met korte lijnen en door onze flexibele instelling kunnen we snel inspelen op de behoeftes van onze klanten. Door onze ruime ervaring weten we dat elke branche zijn eigen aandachtspunten heeft. Hier houden wij dan ook rekening mee in onze cursussen. Wij werken voor kleine, middelgrote en grote bedrijven en dat vaak al jarenlang, daar zijn we natuurlijk trots op. Zo mogen we bijvoorbeeld Sligro en NS opleidingen tot onze vaste klanten rekenen. 

Kwaliteit
Wij werken met uitsluitend met ervaren geschoolde mensen. Zij hebben onder andere ervaring in het overbrengen van de eerste hulpverlening, het ontruimen van een gebouw, het blussen van een beginnend brandje of andere vormen van ARBO-cursussen.

Cursussen op maat
Roording BHV is een flexibel bedrijf waarbij de specifieke wensen van een klant centraal staan. Onze cursussen worden op maat ontwikkeld, waardoor toegesneden zijn op uw bedrijf of branche.

De praktijk centraal
Het accent van onze cursussen zal altijd op de praktijkvaardigheden liggen. Daarbij vinden wij het belangrijk dat de cursus ook zo gebracht wordt,  dat er een veilige, ongedwongen  werk- en leeromgeving ontstaat. Hierdoor wordt de cursist snel vaardig in de praktijkonderdelen en de theoretische achtergrond van de aangeboden kennis.

Samenwerking
Roording BHV-opleidingen heeft een nauwe samenwerking met RTO (Rosendaal Training & Opleidingen). De eigenaar van RTO is Freek Rosendaal en deelt de insteek en visie als Simone Roording. Roording BHV en RTO Training & Opleidingen werken al jarenlang samen onder de naam R&R opleidingen. Door deze bundeling van krachten zijn wij in staat ook grote bedrijven te bedienen.

Ga naar boven